Marketing i PR

Agencija VIns - Više od osiguranja

Društvo za zastupanje u osiguranju VIns d.o.o. Visoko je partner evropskog branda GRAWE osiguranje, kao i vodeće domaće osiguravajuće kuće Sarajevo osiguranje. Zastupaju vodeće osiguravatelje na bh. tržištu kako bi klijentima omogućili najbolje programe po najpovoljnijim cijenama.

U saradnji sa Društvom REMIS, liderom u oblasti tehničkih pregleda, u mogućnosti su ponuditi kompletnu uslugu tehničkog pregleda i registracije vozila u više od 20 poslovnica širom BiH.

„Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da sa stotinjak zaposlenih i svojom mrežom poslovnih objekata – stanica za tehnički pregled vozila i tehničkih servisa za homologaciju i certifikaciju, REMIS d.o.o predstavlja prepoznatljiv brend i kredibilnu instituciju u oblasti obavljanja tehničkih pregleda i srodnih usluga na području FBiH. Naš cilj je potvrditi i zadržati lidersko mjesto istovremeno pružajući klijentima i partnerima vrhunski kvalitet i tretman kakav i zaslužuju“ – ističe direktor REMIS-a Samir Musa.

Nastavljajući trend uspješnog poslovanja izgrađen kroz VGT osiguranje, tim Agencije VIns danas čine posvećeni zaposlenici s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i obradi polisa osiguranja. Uz „VIns“ ostvarujete brojne pogodnosti zaključivanja usluga osiguranja, kao što su obavezno osiguranje motornih vozila, osiguranje imovine, osiguranje osoba, transporta, osiguranje od odgovornosti, putno zdravstveno osiguranje te životno osiguranje. Ponudu usluga kontinuirano nadograđuju obezbjeđujući usluge osiguranja po mjeri svakog klijenta.

„Naša najveća vrijednost su ljudi, naši zaposlenici i naši klijenti, saradnici i partneri. Mi nastavljamo zajedničku uspješnu poslovnu priču koju gradimo već više od 20 godina sa timom provjerenih ljudi kroz profesionalan i odnos pun povjerenja u svakodnevnim poslovnim i privatnim izazovima“ – ističe direktorica Agencije VIns Alma Jamaković.

Posebna pažnju posvećena je malim i srednjim poduzetnicima kojima pružaju potpuna rješenja osiguranja uz posebne pogodnosti. Cilj VIns tima je stvarati dugoročne odnose i graditi povjerenje, istovremeno štiteći finansijsku sigurnost svakog klijenta.

Reference

Šta kažu naši klijenti

Kvalitetom ponuda i dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga osiguranja, Agencija Vins zaista jeste sinonim za najbolji izbor usluge po mjeri klijenta.

Pošaljite nam email

Zatražite online ponudu

VIns Životno

Zatražite online ponudu

VIns Nezgoda

Zatražite online ponudu

VIns Putno zdravstveno

Zatražite online ponudu

VIns Imovina

Zatražite online ponudu

VIns Kasko

Zatražite online ponudu

VIns Auto